© COPYRIGHT 2015
CURT-ROBERT LINDQVIST
Med förtjusning producerad
av burbus AB

Om mig


Curt-Robert Lindqvist

Reportage, dokumentärfoto, reklam. Efter mer än 30 år som fotograf har Curt-Robert Lindqvist hunnit skaffa sig en bred yrkeserfarenhet.

Curt-Robert har en öppen dialog med kunderna och ser till att slutresultatet lever upp till förväntningarna. Han lägger ner extra arbete för att skapa rätt förutsättningar och miljö vid varje fotografering, och han är inte rädd för att flytta på vare sig föremål eller människor när det behövs för att uppnå ett bra resultat.

Curt-Robert lade grunden med en fototeknisk utbildning vid Gamleby fotoskola. Han började arbeta på dagstidning 1984 och startade egen verksamhet 1997. Efter några år blev det eget företag på heltid. Frilansjobbet har fört honom runt om i Sverige, och några tillfällen även utomlands.


Curt-Robert Lindqvist är en mycket tekniskt duktig fotograf, som även har förmåga att komponera bilder med känsla och personligt uttryck. Jag har anlitat honom för allt ifrån reportage- och evenemangsfotografering till porträtt- och dokumentationsbilder. Resultatet är alltid utmärkt.

Anna Wahlstéen, redaktör för Lagerbladet
Trogen uppdragsgivare

Curt-Robert tar inte bara en bild. Han kommer alltid med idéer med en extra tvist, en extra tanke som förstärker det vi vill utstråla som företag. Hans kreativitet och höga ambition att göra varje uppdrag till något extraordinärt gör att vi har valt att anlita Curt-Robert till våra samtliga fotograferingsuppdrag.

Ingela Palmquist, vd, Pilgrimer
Återkommande kund

En bild säger mer än tusen ord. Vid valet av nya profilbilder gick uppdraget till Curt-Robert. Med honom fick vi en fotograf som levererar proffsiga bilder, kreativa idéer och ett stort engagemang. Vi är mycket nöjda.

Robert Schöttke, marknadschef på Häradssparbanken Mönsterås

Nöjd kund